Live Art for Børn: Nordkraft 2016

Siden 2014 har vi organiseret “Live Art for Børn” performancefestivals for hele familien. Læs mere om konceptet her. Vores Live Art for Børn festivaler præsenterer politiske værker, der debatterer magtforhold mellem børn og voksne legende og humoristisk. I mange af dem er børnene medaktører. At overføre legens “hvad-hvis” på virkeligheden er første skridt til at ændre på strukturer og forhold i samfundet.

Download program her. Klik!

Der findes film, teater, bøger og musik særligt beregnet på børn, men ikke megen billedkunst for børn. Og da slet ikke performancekunst! Hver dag på Kunsthall Nord og Teater Nordkraft var der en teaterforestilling, en performance og en workshop.

Leena Kela fra Finland gennemgik performancekunstens historie fra A-Z i en række morsomme situationer med blandt andet balloner og honning. Klassikere for kids fra Norge spiller Virginia Woolf i en børnevenlig udgave. Børnene fik mulighed for at vælte en New Zealandsk professor omkuld og stille spørgsmål til en rigtig røv. De kunnen prøve 50 farlige ting, skifte køn og spille moderne kompositionsmusik med Goodiepal og hans venner.

Mark Harvey: Entrance Party

Klassikere for kids: Til Fyret 

Mark Harvey og Leena Kela: Pssst!

Workshop med Goodiepal & Venner

Liveart.dk: 50 farlige ting (alle børn bør prøve)

Dariusz Fodszcuk: Tiny Private Demonstration

Leena Kela: Performance-alfabetet

Workshop med Eilidh MacAskill: og Carl Michael Richardt

Ulla Hvejsel: Røven på komedie

Louise Orwin: Pretty Ugly på Teater Nordkraft (Watt)

Jeannette Ehlers: Black Matter