Live Art for Børn: S/H 2017

Siden 2014 har vi organiseret “Live Art for Børn” performancefestivals for hele familien. Læs mere om konceptet her.

13., 14. og 15. oktober 2017 på Sort/Hvid , Staldgade 26, 1699 København V

Børnene kunne poste et spørgsmål til Goodieparl & Venner og deres flytgninge venner. Installationen så sådan ud:


Og spørgsmål og svar lyder sådan her:

Florian Feigl,

Daniel Nordback og Henrik Vestergaard

Lilibeth Cuenca Rasmussen             

og Örn Alexander Åmundason.

Klik på kunstnernes navne for at læse mere om dem og deres værker på festivalen.

“Children are natural explorers of the everyday, and that is what live art does too (…)  live art initiatives that involve children as co-creators don’t just educate kids, but treat them as co-researchers with as much – perhaps more – to contribute as the adults.”          

(Lyn Gardner, The Guardian, 7.4.2016)

“Live Art har meget at tilbyde det generations-overskridende arbejde for og med børn. Live art er en måde at tænke og handle på, snarere end en fastlåst kunstnerisk disciplin. En stor del af kulturens værdi består i, at live art er eksperimenterede og udforskende i sin tilgang til og forhandling af ideer, eksperimenter og fænomener. Dette er samtidig typiske træk ved barndommen som livsfase.

Dermed er live art ikke blot en velegnet kunstform for børn, men børn er desuden perfekte medsammensvorne for kunstnerne. Alligevel er det først for nylig, at Live Arts potentiale for at engagere børn er blevet opdaget – specielt når man sammenligner med kunst, teater, musik og dans. Der er sket en opblomstring af nye måder at tænke og handle på, der bedre kan rumme forbindelsen mellem hvordan børn udforsker verden, og hvad live art går ud på.”

(Alex Eisenberg: playingup.thisisliveart.co.uk )