MegaGolf

En interaktiv kunstinstallation, hvor publikum vil møde genkendelige elementer fra minigolf: Bolden, hullet, forhindringen, rejsen, det grønne kunstgræs – og selvfølgelig pointsedlen. Men det hele optræder i nye former og med nye typer af forhindringer. Banerne har navne som “På Camping”, “I Trafikken”, “Hjemme hos Mormor”, “Ingenting” (lydbaseret), “Fødselsdagen” og mange andre.

Baggrund

MegaGolf er et udendørs kunstværk, der bygger på samskabelse og fysisk interaktion.Det er udviklet af Liveart.dk, Aaben Dans, Seimi Nørregaard og Boaz Barkan, der alle har en kunstnerisk baggrund i dans, kropslighed, performance, scenografiske elementer og samskabelse.

SWOP FESTIVALEN 2018

Værket blev først opført som “MaxiGolf” på SWOP festivalen i Roskilde; 3.-6. maj 2018. Pladsen var 1000 m2 (20*50 m) og i løbet af de fem dage kom der 2000 besøgende, herunder mange familier og trænede minigolfere, der hyggede sig med den  anderledes udfordring. Værket blev udviklet sammen med to 7.klasser fra den lokale Østervangsskole og materialerne blev doneret af GENBYG.

En større, transportabel, lettere og mere stabil udgave er under udvikling.