“Live Art Danmark er valgt som aktør i STAY (Gentofte kommunes sommerprogram for børn og unge) på grund af deres lange erfaring med inkluderende, performancebaseret kunstproduktion og -formidling af høj kunstnerisk og pædagogisk kvalitet. Samtidig har Live Art Danmark en særlig forståelse for målgruppen børn og unge og de forskellige forudsætninger og kompetencer, den opvoksende generation kommer med”

(Hilde Østergaard, børnekulturkonsulent, Gentofte kommune, i forbindelse med opførelsen af VIRAK i Øregaardsparken, juli 2020).

Live Art Danmark arbejder sammen med kommuner, organisationer, teatre og museer om at designe festivals og events. Siden 2004 har Live Art Danmark organiseret 15 store internationale festivals for børn og voksne, og 50 andre events.

Vi har skabt værker til Teater S/H, Teater Nordkraft og Aaben Dans og forestillinger til ARKEN, Brandts og Copenhagen Contemporary. Som konsulenter har vi arbejdet sammen med Guldborgsund Kommune og Gentofte Kommune og førende organisationer på vores felt i udlandet.

Vores kunder kan være en virksomhed, der vil give deres medarbejdere en fælles kunstoplevelse. Eller et museum, der vil fejre et jubilæum på en anderledes måde. Eller en kommune, der leder efter en familievenlig aktivitet til indvielsen af en udendørs scene. Måske ønsker en festival at tilknytte et mødested, hvor kunsten kan diskuteres med kunstnerne i en styret, men hyggelig dialog. Eller en festuge ønsker at skabe nye kulturoplevelser for børn og andre mennesker.

Vi tager altid udgangspunkt i den konkrete situation og udvikler formatet til den. Efter et par møder og studier af sted og kontekst, kan vi komme med et forslag.

Nogle af vores egne produktioner er allerede klar til brug, fleksible og kan let tilpasses mange forskellige steder. Det er for eksempel forestillingen “50 Farlige Ting (som alle børn bør prøve)”, VIRAK revyen, eller vores “Virtual Reality Arkiv”, hvor man kan opleve performancekunst fra hele verden med VR briller på. Vi samarbejder hele tiden med forskellige kunstnere om at udvikle nye værker og kan således også skræddersy et projekt til netop dine eller jeres behov.

Hovedparten af vores projekter låner strategier fra billedkunst, teater, rollespil og sport for at skabe involverende og engagerende oplevelser for deltagerme.

Live Art Danmark modtager driftsstøtte fra Statens Kunstfond.