“Live Art Danmark er valgt som aktør i STAY (Gentofte kommunes sommerprogram for børn og unge) på grund af deres lange erfaring med inkluderende, performancebaseret kunstproduktion og -formidling af høj kunstnerisk og pædagogisk kvalitet. Samtidig har Live Art Danmark en særlig forståelse for målgruppen børn og unge og de forskellige forudsætninger og kompetencer, den opvoksende generation kommer med”

Hilde Østergaard, børnekulturkonsulent, Gentofte kommune, 2020

Det, der fungerer så godt i Live Art DKs Playing Up er, at udstillingen formår at ramme en bred målgruppe uden at gå på kompromis med det høje kunstneriske niveau. Live Art DKs engagement i at udbrede performancekunst til alle aldersgrupper er inspirerende for et kunst- og kulturhus som vores – og det vil sætte spor i vores fremtidige samarbejder med andre kunstnere og formidling af kunst.

Lasse Thorning Jæger, projektleder for kultur, Nordens Hus, Færøerne, 2021

 – – – – – – – – – – – – –

Live Art Danmark arbejder sammen med kommuner, organisationer, teatre og museer om at designe festivals og events. Siden 2004 har vi organiseret 17 store internationale festivals for børn og voksne, og 50 andre events.

Som konsulenter har vi arbejdet sammen med Guldborgsund Kommune,  Gentofte Kommune og førende organisationer på vores felt i udlandet, som f.eks. Nordens Hus på Færøerne og Moderna Museet i Malmö. Vi har vist værker til metroåbningen, Teater S/H, Teater Nordkraft og Aaben Dans og forestillinger til ARKEN, Brandts og Copenhagen Contemporary.

Vores kunder kan være en virksomhed, der vil give deres medarbejdere en fælles kunstoplevelse. Et museum, der vil fejre et jubilæum på en anderledes måde. En kommune, der leder efter en aktivitet til en metroåbning. Måske ønsker en festival at tilknytte et mødested, hvor kunsten kan diskuteres i en styret, men hyggelig dialog. Eller en festuge ønsker at skabe nye kulturoplevelser for børn og andre mennesker.

Vi tager altid udgangspunkt i den konkrete situation og udvikler formatet til den. Efter et par møder og studier af sted og kontekst, kan vi komme med et forslag.

Vi samarbejder hele tiden med forskellige kunstnere om at udvikle nye værker og kan således også skræddersy et projekt til netop dine eller jeres behov. Nogle af vores egne produktioner er allerede klar til brug, fleksible og kan let tilpasses mange forskellige steder.

Hovedparten af vores projekter låner strategier fra billedkunst, teater, rollespil og sport for at skabe involverende og engagerende oplevelser for deltagerme.

Live Art Danmark modtager driftsstøtte fra Statens Kunstfond.