50 farlige ting (alle børn bør prøve)

Har du nogensinde lavet mad i en opvaskemaskine? Slikket på et 9 volts batteri? Løftet låget på popcornene, når de popper? Aldrig nogensinde? Så er denne forestilling for dig! Forestillingen undersøger alt det, voksne normalt advarer deres børn imod!

Forestillingen bygger på bogen af samme navn ( af Julie Spielger og Gever Tulley) og er skabt af Forschungstheater ved Fundustheater i Hamburg. Liveart.dk har købt de danske rettigheder og viser den i en udgave ved Henrik Vestergaard og Daniel Norback. Konsulent: Ellen Friis. Grafik: Maja Bechert

Varighed: 40 min. Alder: fra 4 år

 Videodokumentation findes et hemmeligt sted på Youtube. Send en mail til info @ liveart.dk og bed om link.

Performancen er ligeledes dokumenteret til brug i vores kommende Virtual Reality projekt og kommer til at kunne forevises i vores lokaler i 2017. Følgende bombe eksperiment er en form for trailer for forestillingen:

Radio P4nordjylland tog udgangspunkt i vores forestilling til en sytten minutter lang snak om curlingforældre og fare for børn. “50 farlige ting og curling forældre”, oktober 2016, Radio P4 Nordjylland. Anders “Anden” Matthesen deltager fra 12.30 minutter.

Læs også Henrik Lyding (Jyllands Posten / Teateravisen) overvejende positive anmeldelse af forestillinger “Skum i hovedet”, Teateravisen, Maj 2017.