Coaching Conversations

Den enestående engelske kunstner Joshua Sofaer er på to måneders ophold i Danmark i starten af 2018. Han tilbyder danske kunstnere at gentænke deres praksis og udvikle ideer gennem private samtaler og møder.

Folkoperan (Stockholm): MATTEUSPASSIONEN: Joshua Sofaer, regissör
Fotograf/copyright:
Wai Tai Li

Joshua Sofaer er en kunstner, der ubesværet bevæger sig fra de største scener som Operaen i Stockholm over Tate Modern til små gallerier og bogudgivelser. I alle sine projekter følger han en idé og lader den bestemme formen. Han er den perfekte rådgiver, uanset hvilke type (scene)kunst man arbejder med. Joshua Sofaer er desuden certificeret Relational Dynamics coach.

Coaching Conversations består i en eller flere samtaler efter dit eget ønske. Du præsenterer din praksis og den idé, du gerne vil have et frisk blik på. Joshua Sofaer kan hjælpe dig med at finde og udvikle nye veje, du kan gå med den, og give feedback til hver fase af din proces.

Desuden er der mulighed for at deltage i et ugentligt møde, hvor man kan diskutere sine ideer med de andre deltagere og Joshua Sofaer. Diskussionerne vil også omhandle live art generelt, og centrale problemstillinger in den samtidige scenekunst.

Om Joshua Sofaer:

Joshua Sofaer (født 1972 Cambridge, England), MA i Fine Art at Central Saint Martins College of Art & Design efterfulgt af en PhD fra Dartington College of Arts. Han modtog 2009 Bank of America CREATE Art Award. Han er fast rådgiver for blandt andre Live Art Development Agency i London.

Joshus Sofaers egne projekter er typisk deltagerbaserede værker og sociale skulpturer. Ideerne er i højsædet, og de udmunder gerne i anderledes performances, installationer, udstillinger og publikationer.

Således har han for eksempel foretaget en korrekt arkæologisk udgravning af sine forældres loft i barndomshjemmet. Han har bestyret en butik, hvor folk kunne få foretaget afstøbninger af deres næser; organiseret en skattejagt på Tate Modern; stået for en terapeutisk opera-udbringning til private hjem fra Folkoperan i Stockholm; og han har udgivet en blank selvbiografi, der blev en bestseller.

http://www.joshuasofaer.com

Joshua Sofaers residens er støttet af Statens Kunstfond og arrangeret i et samarbejde mellem Den Danske Scenekunstskole Efter- og videreuddannelse og Live Art Danmark.

Mere information på info@liveart.dk