Live Art Danmark arbejder sammen med kommuner, organisationer, teatre og museer om at designe festivals og events. Siden 2004 har Live Art Danmark organiseret 15 store internationale festivals for børn og voksne, og 50 andre events.

Vi har blandt andet skabt værker til Teater S/H, Teater Nordkraft og Aaben Dans og forestillinger til ARKEN, Brandts og Copenhagen Contemporary. Som konsulenter har vi arbejdet sammen med Guldborgsund Kommune og Gentofte Kommune og de førende organisationer på vores felt i udlandet.

Vi kan for eksempel hjælpe en virksomhed med at skaffe et kunstnerisk input til deres medarbejderne. Et museum, der leder efter en anderledes måde at fejre deres jubilæum på eller en kommune, der leder efter en familievenlig aktivitet til indvielsen af en udendørs scene. Det kunne være en festival, der gerne vil have tilknyttet et mødested, hvor kunsten kan diskuteres med kunstnerne i en styret, men hyggelig dialog. Eller en festuge som ønsker at skabe nye kulturoplevelser for børn og andre mennesker.

Vi tager altid udgangspunkt i den konkrete situation og udvikler formatet til den. Efter et par møder og studier af sted og kontekst, kan vi komme med et forslag.

Nogle af vores egne produktioner er allerede klar til brug, fleksible og kan let tilpasses mange forskellige steder. Det er for eksempel forestillingen “50 Farlige Ting (som alle børn bør prøve)”, eller vores “Virtual Reality Arkiv”, hvor man kan opleve performancekunst fra hele verden med VR briller på. Vi samarbejder hele tiden med forskellige kunstnere om at udvikle nye værker og kan således også skræddersy et projekt til netop dine eller jeres behov.

Hovedparten af vores projekter låner strategier fra billedkunst, teater, rollespil og sport. Men vi er åbne for andre input.

Live Art Danmark modtager driftsstøtte fra Statens Kunstfond.