Om Live Art Danmark

Hvem er vi?

Siden 2004 har Liveart.dk organiseret 13 store internationale festivals for børn og voksne, og over 40 andre events – Samtalekøkkener, bogudgivelser, video serier, symposier, residenser og mere indenfor kunst, kritik og dokumentation. Vi modtager driftsstøtte fra Statens Kunstfond.

Vi ser kunsten som et middel til at undersøge og diskutere samfundet; en diskussion der er lige relevant for alle aldersklasser. Vi låner frit strategier fra billedkunst, teater, rollespil og andre felter efter behov. For os er det afgørende spørgsmål om der foregår en undersøgelse, som et publikum kan være en del af. Derfor har alle vores projekter en inddragende og deltagende karakter.

Foto: Malle Madsen

Foto: Malle Madsen

Fotoet er taget fra Zarathustras Onkels rekonstruktion af Sylfiden. Se mere på www.zonkel.com. Henrik har også arbejdet som dramaturg for blandt andet Verk Produksjioner (NO) og Erik Pold (DK), været manager for Hotel Pro Forma, lavet soundtracks og performet i en lang række Giessen (Anvendt Teatervidenskab) relaterede performance projekter i Berlin. Henrik er Cand. Mag i Teatervidenskab.

Ellen er uddannet fra Kunsthochschule Berlin i 2005. Hun har en bachelor i scenografi og performancekunst med en overbygning i interdisciplinære kunststrategier for det offentlige rum. Hun har skabt en række performances, videoinstallationer og performancekoncepter, som har været vist i adskillige sammenhænge i England, Tyskland, Polen, Finland, Norge, Sverige, Danmark, Michigan, med flere.

Liveart.dks bestyrelse 

Matthias Borello (formand), Mette Garfield, Kristoffer Bramsen, Camilla Sort og Elise Waagepetersen

Oplysninger om drift